АНАСТАСИЈА СПРЕМА ГАЛА ЖУРКУ: Цеца спремила велико изненађење за госте, а сви ће морати да испуне један услов

Novosti online

25. 05. 2021. у 10:01

АНАСТАСИЈА Ражнатовић ће на прославу свог 23. рођендана пуштати само вакцинисане госте.

АНАСТАСИЈА СПРЕМА ГАЛА ЖУРКУ: Цеца спремила велико изненађење за госте, а сви ће морати да испуне један услов

Фото: Инстаграм

Млада певачица вечерас прави журку у једном београдском ресторану, а позвано је стотинак званица. Певачица неће на улазу тражити потврду о вакцинацији, већ је позивницу послала само онима за које зна да су се пелцовали.

- Анастасија је целу ситуацију са короном схватила веома озбиљно и никада не би дозволила да се на њеној журци разбукта вирус. Зато је одлучила да позове само пријатеље који су примили вакцину. С обзиром на то да се дружи углавном са људима који размишљају као она, успеће да окупи око сто људи - прича извор близак Ражнатовиће.

Певачица је данима припремала све за прославу јер је желела да сваки детаљ буде савршен.

- Прошле године није могла да прави велику журку због пандемије, па се много обрадовала када је схватила да ће ове године епидемиолошки услови дозволити окупљање. Пажљиво је бирала декорацију за простор. Ангажовала је тим људи који ће декорисати ресторан баш како је она замислила.

Поред гламурозне декорације, како се сазнаје, слављеница је имала и посебну жељу када је у питању музика.

- Хтела је да јој специјални музички гост на рођендану буде једна наша позната певачица чије песме обожава. Није желела да открије ко је у питању, јер хоће да то буде изненађење за све званице - прича извор.

Анастасијину жељу је одмах испунила њена мајка Цеца, која је позвала колегиницу и замолила је да наступи на Тасиној журци. Она је без размишљања прихватила позив.

- Цеца се сваке године потруди да својој деци за рођендан испуни све што су замислили. Тако је било и овога пута. Чим јој је Таса рекла да позове своју колегиницу да пева на журци, она је одмах то учинила. Певачица се радо одазвала позиву и била је срећна што ће славити заједно са Ражнатовићима.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)