ОГЛАСИО СЕ ДАМИАНО ДАВИД: Ево шта је Италијан рекао након негативног теста на дрогу (ФОТО)

Novosti online

24. 05. 2021. у 19:47

ПЕВАЧ и члан групе "Манескин" огласио се након што је организација "Песме Евровизије" саопштила да он није користио дрогу у финалној вечери овог такмичења.

ОГЛАСИО СЕ ДАМИАНО ДАВИД: Ево шта је Италијан рекао након негативног теста на дрогу (ФОТО)

Фото: AP Photo/Peter Dejong

Дамиано је на свом Инстаграм налогу поделио ову вест и кратко написао "Ево".

Фото: Принтсцреен

 

Подсетимо, он је од самог почетка негирао да је користио дрогу на овом такмичењу.

- Заиста смо шокирани тиме што поједини људи говоре да је Дамиано користио дрогу. Ми смо против дроге и никада нисмо користили кокаин. Спремни смо да се тестирамо јер немамо шта да кријемо. Ми смо овде да представимо нашу музику и веома смо срећни због наше победе на Евровизији, и желимо да се захвалимо свима на подршци. Рокенрол никад не умире. Волимо вас - наводи се у објави групе "Манескин" објављеној након завршетка "Евровизије".

- Никада у животу нисам конзумирао кокаин и сигурно нећу почети током живог преноса пред целом Европом - рекао је Дамиано и наставио:

- И то пред камером која је уперена у моје лице?! Зато што сам глуп? Јесам, али не толико- додао је Дамиано.

Подсетимо, у саопштењу "Евровизије" наводи се да је Европска радиодифузна унија (ЕБУ), на захтев италијанске делегације, спровела темељни преглед, укључујући и проверу свих доступних снимака са Евровизије.

Истичу да је Дамиано сам тражио тест на дрогу, који је данас и урађен а резулати су били негативни.

- У "Зеленој соби" се није користила дрога и сматрамо да је случај затворен. Узнемирени смо јер су спекулације које су довеле до лажних вести засениле дух догађаја и неправедно утицале на бенд.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)