АКЦИЈА ПОЛИЦИЈЕ У ДЕРВЕНТИ: Прњаворчанину одузета трептећа светла

Н. ЂУРИЋ

17. 05. 2021. у 15:43

ДЕРВЕНТСКА полиција је у том граду од Б. И. (27), из Прњавора, одузела уређај за давање посебних светлосних и звучних знакова, такозване „трептаче“, које је неовлашћено користио на свом возилу.

АКЦИЈА ПОЛИЦИЈЕ У ДЕРВЕНТИ: Прњаворчанину одузета трептећа светла

Фото: ПУ Добој

Из полиције су данас саопштили да су полицијски службеници ПС Дервента, у недељу, око 21,40 часова, у улици Марије Бурсаћ у Дервенти, по уоченом прекршају извршили контролу путничког аутомобила марке „Шкода” којим је управљало лице иницијала Б.И. са подручја општине Прњавор, које је на возилу поседовало уређаје за давање посебних светлосних и звучних знакова закозване „трептаче“.

-„Трептачи“ су одузети а Б.И. је издат прекршајни налог за почињени прекршај из области Закона о основама безбедности саобраћаја на путевима у БиХ-саопштили су из Полицијске управе Добој.

Осврћући се на све учесталију појаву да многи возачи махом скупоценијих возила сами себи дају за право да неовлашћено употребљавају „трептаче“, из добојске полицијске управе најављује наставак те акције.

-И у наредном периоду наставићемо са појачаном контролом саобраћаја са акцентом на санкционисање возача који у возилима противзаконито поседују и користе уређаје за давање посебних светлосних и звучних знакова-упозоравају из ПУ Добој.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)