ШАМПИОН БАЛКАНА: Велики успех боксера из Бијељине

В.Митрић

14. 05. 2021. у 12:25

ГРАДОНАЧЕЛНИК Бијељине Љубиша Петровић организовао је пријем за балканског првака у боксу Алена Рахимића и представнике Боксерског клуба „Радник“.

ШАМПИОН БАЛКАНА: Велики успех боксера из Бијељине

ФОТО: В.М.

-Сматрам да је ово велики успех за Бијељину и да је БК „Радник“ још једном доказао доминацију у боксу у БиХ, али и региона. Подсетићу да наши такмичари учествују и остварују велике резултате на свим значајним међународним такмичењима у боксу, као и да боксери „Радника“ чине половину репрезентације БиХ - истакао је председник Боксерског савеза Републике Српске и заменик предс едника БК „Радник“ Миленко Томић.

Двадесеттрогодишњи Ален Рахимић је први боксер у историји бијељинског спорта који је освојио златну медаљу на Балканском првенству.

-Захвалан сам градоначелнику на пријему и уважавању мог спортског успеха, то ми даје мотивацију да истрајем у тренингу и да остварим још боље резултате са БК „Радник“ и да донесем још медаља у Бијељину - додао је Рахимић.

Градоначелник Петровић је изразио уверење да ће БК „Радник“ наставити да остварује одличне резултате, као и да ће Град Бијељина наставити да подржава и сарађује са овим клубом.

-Велика нам је част што ће Бијељина 28. јуна бити домаћин другог кола новосноване регионалне лиге у боксу, а за то су свакако најзаслужнији одлични резултати БК „Радник“. Градска управа ће подржати организацију овог боксерског спектакла - истакао је градоначелник Петровић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)