ПЛАТИО СТРУЈУ МАЈЕВИЧАНИМА: Мирослав Којадиновић обрадовао две породице

В. М.

08. 05. 2021. у 14:16

ПРИВРЕДНИК и хуманитарац Мирослав Којадиновић из Немачке уплатио је рачуне за струју и електричну енергију до краја ове године као и новчане помоћи осмочланој породици Стојшић и шесточланој породици Гашић из Лопара, укупног више од 2.000 КМ.

ПЛАТИО СТРУЈУ МАЈЕВИЧАНИМА: Мирослав Којадиновић обрадовао две породице

Фото: Митрић

Којадиновић каже да му је драго „што за празнике може некога да обрадује и усрећи“.

-Надам се да ће ова мала новчана помоћ значити овим породицама, али и да ће за нама остати трагови који ће и други људи следити али и подстаћи их да помогну онима којима је помоћ потребна рекао је Којадиновић .

Др Радо Савић,начелник Лопара, захвалио се Којадиновићу, истакавши да је“његово дело узвишено“.

-Наш пријатељ Мирослав Којадиновић има велико срце, а то је доказао небројено пута дарујући помоћ у Лопарама, али и широм Републике Српске - навео је Савић.

Пријему је присуствовао и директор Дома здравља Лопаре Желимир Нешковић који је у име здравствених радника захвалио Којадиновићу за сво добро које је чинио за ову здравствену установу у претходном периоду.

Којадиновић је велики пријатељ људи и општине Лопаре а у претходном периоду даровао је значајан новац Дому здравља Лопаре који су допринели су побољшању здравствених услуга суграђанима подсетио је Нешковић.

Породице Стојшић и Гашић су сагласни да ће им плаћени рачуни за кућу добро доћи, те да им је веома значајна помоћ коју им је даровао Мирослав Којадиновић на чему су му захвални.

В.Митрић

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)