СЕКИРОМ НАПАЛИ КОМШИЈЕ И УНИШТИЛИ КАФИЋ: Детаљи крвавог обрачуна код Бањалуке

Novosti online

03. 05. 2021. у 19:39

ДЕВЕТ особа ухапшено је због масовне туче у којој је кориштена и секира, а до које је дошло у кафићу „Божур“ у Колима код Бањалуке.

СЕКИРОМ НАПАЛИ КОМШИЈЕ И УНИШТИЛИ КАФИЋ: Детаљи крвавог обрачуна код Бањалуке

Фото: Д. Поздеровић

Инцидент се догодио данас, око пола сата иза поноћи, а том приликом повређено је више особа. Некима од њих је пружена Лекарска помоћ на Универзитетском клиничком центру Републике Српске.

Извор појашњава да је овде дошло, између осталог, до сукоба две породице и да се сви међусобно познају, зато што живе у близини.

Размирице

Претпоставља се да су узрок сукоба размирице између њих, које трају дуже времена.

Извор каже да је полицији пријављено да је дошло до туче више особа у кафићу "Божур", али су доласком на лице места затекли власника и конобарицу.

На лице места изашла је и интервентна јединица. Утврђено је да је у овој тучи било и повређених особа, да је уништен кафић, те су затечени и трагови крви, али и неки од учесника туче.

– У локалу су затечени Б.Ћ. (44), Д.Ћ.(39) и М.Ћ. (26). Сви су имали видне повреде на телу. Током разговора са полицијом они су рекли ко их је напао – открива извор.

Нападачи

Додаје да су они открили да су их напали Ђ.Ш. (23), Д. Г. (26), Њ.Г. (25), Н.Г.(29), Н. Ћ. (23), М.Б.(52), а ту су били и Г. Г.и Ж.Г.

– Даље је утврђено да су у ноћи између недеље и понедељка у локал ушли чланови једне фамилије, који су са собом понели и секиру. Они су са секиром полупали инвентар у кафићу и жртвама нанели повреде те отишли. Након што је полиција обавила разговор с повређенима, њих су комшије одвезле у Хитну помоћ, одакле су превезени на УКЦ Републике Српске – појашњава извор.

Према његовим речима, након што им је указана лекарска помоћ, они су пуштени из болнице, али их је тада ухапсила полиција. Алкотестирањем је утврђено да имају присуство алкохола у организму. Такође, ухапшени су и други учесници у овој тучи.

Због тога што је кафић радио после 22 сата, обавештена је и Комунална полиција, која ће преузети даље мере из своје надлежности.

(Српскаинфо)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)