БАЊАЛУКА ОЧЕКУЈЕ АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА РАШИРЕНИХ РУКУ: Градски одбор СНСД-а - задовољство нам је и част да га угостимо

Novosti online

20. 04. 2021. у 16:04

БАЊАЛУЧКИ Градски одбор СНСД-а, предвођен председником Владом Ђајићем, изразио је задовољство због предстојећег доласка председника Србије Александра Вучића и делегације Владе Србије у Бањалуку поводом Дана града.

БАЊАЛУКА ОЧЕКУЈЕ АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА РАШИРЕНИХ РУКУ: Градски одбор СНСД-а - задовољство нам је и част да га угостимо

Фото: С.М.

- С обзиром на то да је, на предлог Градског одбора СНСД-а и Владе Ђајића, Скупштина града донела одлуку да највеће градско признање додели председнику Србије Александру Вучићу, част нам је, а верујемо и свим Бањалучанима, што ће нам својим доласком указати поверење и захвалност - саопштено је из Градског одбора СНСД-а.

У саопштењу се додаје да Бањалука, али и циела Република Српска, гледају у Србију као искреног пријатеља који је увек спреман да пружи подршку.

- Ми смо један народ који Дрина не раздваја, већ спаја и верујемо да ћемо наставити заједно градити мостове који ће нас само још чвршће повезивати - истакли су у Градском одбору СНСД-а.

Из СНСД-а напомињу да ће, поводом Дана града - 22. априла, Кључ града председнику Србије Александру Вучићу уручити председник Скупштине града Бањалука Младен Илић.

Церемонији ће присуствовати председник и чланови Градског одбора СНСД-а, те одборници у Скупштини града.

(РТРС)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (51)