РЕАЛАН РАСПАД БиХ МИРНИМ ПУТЕМ: Додик жестоко одговорио на Комшићеве претње ратом! (ВИДЕО)

Novosti online

13. 04. 2021. у 16:59

САСВИМ је реално да распад БиХ буде мирним путем, истакао је Милорад Додик, председавајући и српски члан Председништва БиХ на конференцији за новинаре у Источном Сарајеву.

РЕАЛАН РАСПАД БиХ МИРНИМ ПУТЕМ: Додик жестоко одговорио на Комшићеве претње ратом! (ВИДЕО)

Фото: Принтсцреен

- Коме је до рата, коме командује (Жељко) Комшић? Којој војсци је он генерал? Они се још хвале како су за рат. Ја одбацујем реч рат - поручио је Додик.

Он се осврнуо и на тренутно ситуацију око БиХ како је гледају из Брисела, али и Вашингтона.

- Када узмете генезу тренутка када је Балкан па и БиХ кренула према Европској унији, видјећете да су се критеријуми драстично промјенили. Па они сами тврде да данас 18 чланица ЕУ не би испунило критеријуме да их данас примају. Због наших специфичности у БиХ различита су и очекивања. У међувремену је стигло писмо и секретара САД да успјех БиХ зависи искључиво од ње саме, не желећи да се САД мешају у унутрашње питање БиХ - истакао је Додик. 

(РТРС)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

prellee

14.04.2021. 10:17

Njima je samo cilj da udju u NATO. Sve što su zakuhali, samo da ih neko zaštiti. Bošnjaci drugog plana nemaju, niti ideje. Jedino ovaj kočopereni, lažnih predstavnik Hrvata Komšić se nešto kočoperi, a takvi su najgori, jer lažima postižu lični uspjeh a i stvaraju haos u BiH.