СПРЕЧЕНА ТРАГЕДИЈА У ДЕРВЕНТИ: Жена (60) покушала да изврши самоубиство, полицајац је одвратио од тога

Н.Ђ.

02. 04. 2021. у 17:23

БРЗОМ реакцијом полицијског службеника Полицијске станице Дервента, данас је око подне на Старом мосту над Укрином у овог граду спречено самоубиство шездесетогодишњакиње Б. Ј. из Дервенте.

СПРЕЧЕНА ТРАГЕДИЈА У ДЕРВЕНТИ: Жена (60) покушала да изврши самоубиство, полицајац је одвратио од тога

Фото: Н.Ђ.

Из Полицијске управе Добој саопштено је да је дежурном криминалистичком техничару Полицијске станице Дервента у близини Старог моста у Дервенти, обратио се грађанин који му је саопштио да се на „Старом мосту налази непозната женска особа која највероватније има намеру да скочи у реку Укрину и да изврши самоубиство“.

- Полицијски службеник се трчећим кораком упутио ка лицу места, гдје је опрезним поступањем задобио поверење Б.Ј. (60) из Дервенте након чега јој је помогао да безбедно пређе на унутрашњу страну моста-наведено је у саопштењу добојске полицијске управе.

Жени је потом указана лекарска помоћ у Служби хитне помоћи Дома здравља Дервента одакле је превезена у добојску болницу.

Иначе, полицијски службеници Полицијске управе Добој, за само непуна четири месеца ове године, спречили су три самоубиства.

- Осим овог случаја у месту Ново Село, на подручју општине Брод, спречено је самоубиство вешањем двадесетосмогодишњака из Градишке. У месту Карановац, подручје општине Петрово, спречено је самоубиство четрдесетосомогодишњакиње из Петрова, која је имала намеру да изврши самоубиство на железничкој прузи а потом у реци Спречи-подсећају из полиције.

Овоме треба додати и случај спашавања од 29.марта када је један Модричанин спречио самоубиство у Улици Ристе Микичића у том граду.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)