ДРАМА У ЛАЗАРЕВУ: Киднаповали и тукли малолетницу, док их полиција није пресрела

О. М.

01. 04. 2021. у 13:50

БАЊАЛУЧКА полиција ухапсила је Н.А., Т.А., Ш.Ш. и малолетника, сви из Вукосавља, због сумње да су насилно одвели 17-годишњу девојку, бившу малолетникову ванбрачну супругу, коју су нагурали у аутомобил и тукли, док их полиција није пресрела и ухапсила.

ДРАМА У ЛАЗАРЕВУ: Киднаповали и тукли малолетницу, док их полиција није пресрела

Фото Архива

Драма се одиграла јуче у бањалучком насељу Лазарево када су малолетник и његов отац Н. А. дошли до куће у којој је 17-годишњакиња боравила.

- Њих двојица су девојку тукли, насилно одвукли и угурали у аутомобил у којем су их чекали Т. А. и Ш. Ш. Док су се возили Ш. Ш. је малочетницу ударао по телу - наводе у ПУ Бањалука.

Ову отмицу полицији је пријавио неко од очевидаца, па је на основу описа организована потрага за аутомобилом којим је малолетница одвезена. Убрзо полиција их је лоцирала и пресрела, а у возилу су затекли и 17-годишњу жртву која је по себи имала видне повреде.

- Ефикасном реакцијом полиције осумњичени су пронађени и лишени слободе. Сви су осумњичени за противправно лишење слободе, док се малолетник терети и за насиље у породици, а Ш. Ш. за кривично дело наношења телесних повреда - рекла је портпарол ПУ Бањалука Данијела Мучибабић.

О свему је обавештен Центар за социјални рад и малолетница је смештена у сигурну кућу, док су осумњичени спроведени на даљу криминалистичку обраду. Са свиме је упознат и тужилац за малолетнике бањалучког Тужилаштва који води истрагу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)