ДОДИК И СТАНИВУКОВИЋ И ДАЉЕ У СУКОБУ: Понаша се као дете када му узмете играчку, па се одмах расплаче (ВИДЕО)

Novosti online

28. 03. 2021. у 13:18

БАЊАЛУКА неће стати, а градоначелник се понаша као дете када му узмете играчку па се одмах расплаче, рекао је Драгослав Топић, шеф Клуба одборника СНСД-а у скупштини Града Бањалука.

ДОДИК И СТАНИВУКОВИЋ И ДАЉЕ У СУКОБУ: Понаша се као дете када му узмете играчку, па се одмах расплаче (ВИДЕО)

Фото: ТВ БН принтскрин

- Спочитава нам се да ће Бањалука стати, како неће бити кошења траве, да неће бити асфалтирања путева. Морам вам рећи да са републичког нивоа имамо јасну поруку да ће се Република укључити у решавање ових проблема и сви путеви који су били планирани ће бити асфалтирани. Градоначенилик се понаша као дете кад му узмете играчку, одмах се расплаче. Ми нисмо прекрајали цели буџет, у питању је било само три одсто. Буџет који је око 150 милиона марака, ми смо ишли са амандманима око 6,5 милиона. Градоначелнику смо оставили преко 145 милиона да он управља са њима, али он очигледно то не зна - рекао је Топић.

Топић је говорио и у упућеном амандманима.

- Један од битних амандмана је подршка пронаталитетној политици, за све породиље ће бити издвојено по 500 марака у овој години. Ишли смо са амандманима што се тиче привреде, позивали смо градоначеника на договор око помоћи привреди, нисмо наишли на разумевање. Нашим предлогом биће усвојено милион марака за подршку свим привредницима који су погођени короном. Имали смо сензибилитет према најстаријој популацији и пензионерима. Удружење пензионера ће добити 200.000 марака за помоћ најугроженијим - каже Топић и додаје

- Са градоначелником смо покушали остварити комуникацију када су у питању ови амандмани и буџет и до договора нисмо успели доћи јер он није хтео разговарати са нама и били смо принуђени да идемо са оваквим амандманима.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Dubravka

28.03.2021. 13:28

Za politiku treba životno i radno iskustvo. Draško i njegovi sledbenici su mladi ljudi koji to nemaju. Stomaci su im puni, osjetili neku nedaću nisu, nego su samo željni svađe i vlasti, nažalost. Pristalica sam da mladim ljudima treba dati šanse, ali ti mladi moraju prvo dobro iskovati zanat. Oni bi da eksperimentišu sa društvom, jer nemaju iskustvo.

Modrica

05.04.2021. 00:04

Станивуковићу полако треба пракса млади сте немој да идеш у свађу са Додиком.То само штети Р.Српској и њеном народу.Твоје је да радиш не да јавно прозиваш преседника.Ја ти желим све најбоље у раду ако је у корист и добро за Р.Српску.