НАРУЧЕНО ЈОШ 1.000 ДОЗА СПУТЊИК ВЕ: Дом здравља у Бијељини први по броју вакцинисаних у РС

В. Митрић

19. 03. 2021. у 00:43

ПРЕДСЕДНИК Скупштине града Бијељине, Алаксандар Ђурђевић, захвалио се медицинским радницима Дома здравља у Бијељини што ни за тренутак нису поклекли пред изазовима пандемије корона вируса.

НАРУЧЕНО ЈОШ 1.000 ДОЗА СПУТЊИК ВЕ: Дом здравља у Бијељини први по броју вакцинисаних у РС

Фото: В. Митрић

Ђурђевић је приликом посете Центру за вакцинацију похвалио напоре директорке Данијеле Ђукин и тимова чекара који су успешно организовали рад Центра за вакцинацију и обезбедили даноноћно функционисање ковид амбуланте.

-Као предсједник Скупштине разговарао сам са директорицом Ђукин о приоритетима и могућностима да град помогне овој установи -каже Ђурђевић. - Имунизација се овде спроводи професионално, велики број суграђана је заинтересован и то нам даје наду да ћемо се ускоро вратити нормалним токовима живота.

Фото: В. Митрић

Др Ђукин се захвалила председник локалног парламента на посети и са задовољством истакла да је Дом здравља Бијељина у овом тренутку вакцинисао највећи број становника од свих домова здравља у Републици Српској.

-Наручено још 1.000 нових доза руске вакцине Спутњик В. До сада је око 700 суграђана вакцинисано, а интересовање је појачано и у наредних 15 дана имамо пун распоред имунизације- рекла је дрЂукин нагласивши да је функционисање свих служби Дома здравља уредно, да се све обавезе измирују редовно и да су на располагању суграђанима 24 сата дневно. В.Митрић

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)