МЛАДЕН ГРУЈИЧИЋ ПРОГЛАСИО ПОБЕДУ НА ПОНОВЉЕНИМ ИЗБОРИМА: "Победила је воља народа - људи у Сребреници желе бољи живот!"

С.М.

21. 02. 2021. у 21:32

ПОБЕДУ на поновљеним изборима у Сребреници прогласио је вечерас заједнички кандидат српских странака за начелника општине Младен Грујичић.

МЛАДЕН ГРУЈИЧИЋ ПРОГЛАСИО ПОБЕДУ НА ПОНОВЉЕНИМ ИЗБОРИМА: Победила је воља народа - људи у Сребреници желе бољи живот!

Фото СНСД

Он је поручио да је Сребреница добила старог новог начелника и да је најбитније да су избори протекли без проблема и инцидената.

Грујичић је рекао да је добро то што су се српске странке организовале и одговориле на све подвале, те изразио уверење да ће резултат бити бољи него 15. новембра 2020. године.

Он је додао да такав резултат говори о томе да људи у Сребреници желе бољи живот, економски развој, суживот и да се наставе многи започети пројекти.

Грујичић је напоменуо да у Сребреници живи поносан народ који зна шта хоће, те оценио да би и већи број Бошњака изашао данас и дао му подршку да није условљавања и пријетњи.

- Овде је победила воља народа, овде је јасна ситуација, јер ми идемо напред и то се становницима Сребренице свиђа - истакао је Грујичић за АТВ и додао да је добио честитке од Бошњака који су честитали и први пут и који су искрени пријатељи.

У Сребреници су данас одржани поновљени избори места за начелника и Скупштину општине. Гласање је организовано на 28 бирачких места од којих 26 редовних и два за гласање бирача у одсуству у Градачцу и Живиницама.

Централна изборна комисија поништила је раније резултате новембарских избора на 26 од 29 бирачких места у Сребреници, те на биралиштима за гласање у одсуству за Сребреницу у Живиницама и Градачцу у ФБиХ.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)