ОДУЗЕТ „САБ“ У ПРЊАВОРУ: Томислав возио пијан, без возачке, лажних таблица и нерегистрованим возилом, уз дуг од 12.000 КМ

Н.Ђурић

08. 02. 2021. у 15:14

ПРЊАВОРСКА полиција у недељу је одузела од 51-годишњег Томислава Т., из овог града, путнички аутомобил „саб“, уз покретање прекршајног поступка због низа откривених прекршаја, као и неплаћања новчаних казни у износу већем од 12.000 марака.

ОДУЗЕТ „САБ“ У ПРЊАВОРУ: Томислав возио пијан, без возачке, лажних таблица и нерегистрованим возилом, уз дуг од 12.000 КМ

Фото: Н. Ђурић

Како „Новости“ сазнају, Томислав Т. је, уз позамашан новчани дуг, возио пијан, без положеног возачког испита, са лажним таблицама и нерегистрованим возилом.

Возач овог на нашим путевима ретког аутомобила долијао је у рутинској контроли полиције.

- Контролом је утврђено да је Т.Т. управљао возилом под дејством алкохола у количини од 2,43г/кг. Утврђено је да се на возилу налазе неприпадајуће регистарске ознаке, те да је Т.Т. управљао возилом без положеног возачког испита, као и да наведено возило није регистровано-саопштено је данас из Полицијске управе Бањалука.

Иначе, како сазнајемо, Томислав Т. је по сличним прекршајима стари знанац полиције, а у саопштењу је наведено да је „провером у бази регистра новчаних казни, утврђено да Т.Т. има дуг у износу од 12.353 КМ“.

-Од лица Т.Т. возило је одузето, те ће против истог бити поднешен захтев за покретање прекршајног поступка због горе наведених прекршаја, надлежном суду- најавили су из бањалучке ПУ.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)