НЕСВАКИДАШЊИ ЗЛОЧИН У ПРЊАВОРУ: Крађа која ће се дуго препричавати, Саманта (20) признала кривицу

Н. ЂУРИЋ

27. 01. 2021. у 17:55

НЕСВАКИДАШЊИ ЗЛОЧИН У ПРЊАВОРУ: Крађа која ће се дуго препричавати, Саманта (20) признала кривицу

Фото: Н. Ђурић

ПОЛИЦИЈА је ухапсила 20-годишњу Прњаворчанку Саманту И. због кривичног дела-крађе, односно под сумњом да је од суграђанина Мирослава Ђ. (58) украла „пасат“ и продала га другој особи.

- Полицијски службеници Полицијске станице Прњавор, у уторак 26. јануара, извршили су криминалистичку обраду над лицем иницијала С.И. из Прњавора, због постојања основа сумње да је починило кривично дело „крађа“. Истог дана, у Полицијској станици Прњавор, запримљена је пријава да је лице иницијала С.И., 21. јануара, из породичне куће оштећеног отуђило контакт кључ возила „пасат“ а потом искористило одсуство оштећеног лица те одвезло возило. Извршеном криминалистичком обрадом лица С.И. утврђено је да је возило продато лицу Р.С, од којег је одузето и биће враћено власнику-саопштено је данас из Полицијске управе Бањалука.

ВРАЋЕНО ВОЗИЛО

ВОЗИЛО је уз, такође, украдени кључ за стартовање мотора и документацију, пронађено и враћено власнику. О свему је обавештен и Окружни јавни тужилац Бањалука који је догађај оквалификовао као-кривично дело крађа.

Многи медији су објавили, и Прњавором је прострујала веста да је: „Прњаворчанин С. И. ухапшен због сумње да је украо аутомобил „пасат“ који је потом продао суграђанину Р.С.“.

„Новости“, међутим, сазнају да је крађа, заправо, дело женских руку и да је „пасат“ продат у суседну Дервенту.

- Мирослав Ђ. је полицији пријавио да је Саманта, 21. јануара, злоупотребила посету његовој породичној кући из које је украла кључеве „пасата“, и потом, у његовом одсуству, само возило. Притом је навео да му је причињена штета од око 2.500 КМ-сазнајемо од добро обавештеног извора упућеног у овај случај.

Мирослав се обратио полицији пошто се уверио да су узалудна Самантина телефонска обећања да ће му вратити возило.

- Саманта је све признала полицији и навела да је, истог дана, возило продала Раденку С. (43) из Дервенте-сазнају „Новости“.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)