МАЈКА ЈЕ ВИКАЛА - "НЕК УБИЈУ МЕНЕ, САМО ТЕБЕ ДА ПОШТЕДЕ": Нови детаљи стравичног убиства Гојка Веселића у Лакташима

О. МАТАВУЉ

27. 01. 2021. у 12:22

МАЈКА ЈЕ ВИКАЛА - НЕК УБИЈУ МЕНЕ, САМО ТЕБЕ ДА ПОШТЕДЕ: Нови детаљи стравичног убиства Гојка Веселића у Лакташима

Фото: О. Матавуљ

БОГДАН Вајукић, осумњичени за убиство Гојка Веселића у недељу је покушао да провали у кућу Данице Станић, с којом је била и њена кћерка Гордана Божић.

Гордана прича да је Вајукић око 18.30 лупао око куће и покушао да отвори врата. Након што је загаламила провалник је отишао.

- Чула сам ауто како одлази, угашених светала, да би после пар тренутака из комшијаке куће допирала галама - прича Гордана.

Када се то смирило поново је код своје куће чула ауто, чији су фарови били угашени.

- Изненада неко је бануо на врата. Почео је да лупа и разбија. Мајка и ја смо се престравиле. Онда је руком разбио стакло на вратима, провукао руку и изнутра покушавао да откључа. Гледала сам смрти у очи! - кроз сузе прича Гордана.

Она каже да је кренула да зове мужа телефоном, који јој је из страха испадао из руку.

- Викала сам милиција, милиција. Мајка је добацивала: "Нек убију мене, само да тебе поштеде". Биле смо и шоку и говорила сам само да ми је још једном видети сина. Ваљда је чуо да неког зовемо и онда је сам отишао - каже Гордана.

Појашњава са су њен муж и син брзо стигли, а за њима и Вајукићево друштво с којим је цели дан пио.

- Они су дошли и извињавали се. Рекли су нам да је он пкушао да провали и да ће они то и посведочити. Звали смо полицију, која је дошла али смо се дуго убеђивали да оду да га ухапсе - каже Гордана.

Верује се да је Вајукић између два напада на Горданини кућу убио Веселића, чије је тело пронађено у бунару крај његове куће. То је и сам признао након што је у уторак поново ухапшен, када је тело откривено.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)