СЕКС НАПЛАЋИВАЛЕ 400 МАРАКА: Ево ко су држављанке Србије ухваћене у проституцији - епилог велике полицијске акције "Долар"

О. МАТАВУЉ

25. 01. 2021. у 08:05

ВЛАСНИК стриптиз клуба "Карибик денс" Лари Живковић, који је ухапшен у акцији "Долар", пуштен је на слободу, као и две девојке из Бањалуке, док су држављанке Србије и гости из Словеније предати Теренском уреду за странце БиХ.

СЕКС НАПЛАЋИВАЛЕ 400 МАРАКА: Ево ко су држављанке Србије ухваћене у проституцији - епилог велике полицијске акције Долар

Фото Скриншот МУП РС

Полиција ће против Живковића поднети извештај Окружном јавном тужилаштву у Бањалуци због сумње да је починио кривична дела навођење на проституцију, те непоступање по здравственим прописима у време епидемије, јер је клуб радио после 22 часа.

- Против правног лица, односно стриптиз клуба, поднесена је пријава комуналној полицији и накнадно ће се одлучити да ли ће клуб бити привремено затворен - наводе у ПУ Бањалука.

ХОТЕЛ САМО ИЗНАЈМИО ПРОСТОР

МЕЏАМЕНТ хотела "Ћетојевић" саопштио је да нема никакве везе са акцијом "Долар",јер да је рација извршена у стриптиз клубу "Карибик денс" који користи изнајмљени простор.

- Хотел не ради од марта 2020. због епидемије вируса корона. Акција је извршена у клубу, којем је издат пословни простор и чији власник није власник хотела. Власници хотела немају никакве везе са клубом и радњама које се у њему одвијају - саопштио је менаџмент "Ћетојевића".

Извор близак истрази каже да су три од шест приведених девојака током криминалистичке обраде признале да су се бавиле проституцијом, док су остале то негирале тврдећи да су само радиле као плесачице. Проституцију су признале држављанке Србије Звездана Д. и Нина К., те Адна М. из Бањалуке, које су због тога прекршајно санкционисане.

- Оне су признале да су сексуалне услуге наплаћивале 400 марака - каже извор из истраге.

Како сазнајемо, све четири држављанке Србије ће бити протеране из БиХ.

У акцији су ухапшени још и држављани Словеније Бернард Ћосић, код којег је пронађена мања количина дроге, те Ален Дурановић, Мирослав Савановић и Мирхад Ферхатовић који су позитивно тестирани на кокаин. Двојица од четворице биће протерана из земље. Осим тога, Ћосић је прекршајно санкционисан због поседовања дроге, а Савановић због ометања полицијских службеника.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)