ОВДЕ СУ ЗБОГ ПРОСТИТУЦИЈЕ УХАПШЕНЕ СРПКИЊЕ! Снимак рације у стриптиз клубу у Бањалуци (ВИДЕО)

О.М.

23. 01. 2021. у 15:38

У АКЦИЈИ "Долар" бањалучка полиција ухапсила је 11 особа и разбила ланац проституције који се одвијао у стриптиз клубу "Карибик денс", власништво Ларија Живковића из Прњавора, који је осумњичен за навођење на проституцију, те кршења епидемиолошких мера у вези са вирусом корона.

ОВДЕ СУ ЗБОГ ПРОСТИТУЦИЈЕ УХАПШЕНЕ СРПКИЊЕ! Снимак рације у стриптиз клубу у Бањалуци (ВИДЕО)

Фото: Фејсбук

У ПУ Бањалука наводе да је полиција синоћ у 23.15 часова извршила рацију у стриптиз клубу који се налази у склопу хотела "Ћетојевић" у улици Ивана Горана Ковачића.

Клуб је радио ван дозвољеног радног времена до 22 часа и унутра је затечено 20 гостију и сви су легитимисани.

Због сумње да су за новац пружале сексуалне услуге ухапшено је шест девојака и то Бањалучанке Адна М. и Нина Ш., те држављанке Србије Марта В., Ана С., Звездана Д. и Нина К., које су биле запослене као плесачице. Све су ухапшене због сумње да су се бавиле проституцијом. Код њих је нађено више новца у кешу за који су признале да су зарадиле проституцијом. Такође, држављанке Србије нису имале уредно пријављен боравак у Бањалуци.

Две од шест ухапшених девојака признале су да су се бавиле проституцијом.

- Девојке су лишене слободе због сумње да су за новац пружале сексуалне услуге у угоститељском објекту. Код њих је пронађена и одузета одређена количина новца - рекла је портпарол ПУ Бањалука Данијела Мучибабић.

У клубу су ухапшена и четири држављанина Словеније. Код једног је пронађен кокаин, док су преостали били позитивни на тесту за дрогу. Како сазнајемо кокаин је пронађен код Бернарда Ћосића. Ухапшени су још и Ален Дурановић, који је због дроге издржавао затворску казну од три године, Мирхад Ферхативић за који има и држављанство БиХ, а раније је издржавао казну од шест година због крађа возила, те Мирослав Савановић који је раније у Италији хапшен због сумње у злоупотребе дрога.

- Код Б. Ћ. је пронађена одређена количина белог прашка, налик кокаину, док је за М.С., А.Д. и М.Ф. тестирањем утврђено да су позитивни на присуство кокаина - додаје Мучибабић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

АНИНО СМЕЛО ИЗДАЊЕ: Минијатурним бикинијем усијала мреже (ФОТО)