ДОДИК УЋУТКАО СВЕ СРПСКЕ НЕПРИЈАТЕЉЕ: РС ће одустати од 9. јануара, кад Америка одустане од 4. јула!

Novosti online

16. 01. 2021. у 22:43

ДОДИК УЋУТКАО СВЕ СРПСКЕ НЕПРИЈАТЕЉЕ: РС ће одустати од 9. јануара, кад Америка одустане од 4. јула!

Фото: Принтсцреен/Јутјуб/РТРС

СРПСКИ члан и председавајући Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да ће Република Српска одустати од 9. јануара када Америка одустане од 4. јула.

Додик је рекао и да би било боље да се Бошњаци одрекну концепта о земљи, којом ће да доминирају.

Он је поновио да је БиХ суштински и животно подељена земља, што знају и они који се праве да то не виде, те да окретање главе од истине никад не доноси решења и никоме не користи.

- Не мислим да међу нама треба правити границе и кинеске зидове, али треба допустити народима да управљају својим ресурсима, а не да у другима виде опасност, да деценијама стрепе и подозревају стално се борећи и сукобљавајући на тој релацији, чиме се залудно исцрпљујемо и само губимо време - навео је Додик.

(Политика)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)

Rašo

17.01.2021. 08:43

Одустали би муслимани да их Запад не хушка јер би схватили да је то узалудан напор. Овако, уз њихову подршку мисле да је то изводљиво јер су већ на основу те подршке постали некакав народ, па добили неку државу и сад траже још!

prellee

17.01.2021. 09:47

Tako je Dodik. Dan rođenja se poštuje i uvijek ostaje isti, kad je okupacija, kad je nasilje nad Republikom Srpskom, kad je mrze, kad je vole, kad to njeni stanovnici i borci žele. To druga strana treba da prihvati a ne mora, ako je zla.