ГОРЕО "ПАСАТ" У ДВОРИШТУ: Нова паљевина аутомобила у Требињу узнемирила јавност

Д. ЦУРАЋ

16. 01. 2021. у 07:30

ГОРЕО ПАСАТ У ДВОРИШТУ: Нова паљевина аутомобила у Требињу узнемирила јавност

Фото Д. Цурац

У ТРЕБИЊСКОМ насељу Горица, у дворишту породичне куће, у новогодишњој ноћи, по јулијанском календару, запаљено је још једно возило. Како су навели у Ватрогасној јединици, дојаву о пожару добили су у четири часа и 15 минута, а аутомобил је у потпуности изгорео.

Засада непознати починиоци запалили су аутомобил "пасат" у власништву Требињца Зорана Вујовића, паркиран у дворишту породичне куће. Возило је у потпуности изгорело, иако су ватрогасци одмах по дојави изашли на лице места и угасили ватру која је претила да се прошири на кућу.

ВАТРА ПРЕТИЛА КУЋИ

ПРАВА је срећа што у последњој паљевини аутомобила у насељу Горица није изгорела и породична кућа Вујовића. Пламен ватре је био толико велики да се оштећења приметна на фасади куће, а оштећена су и гаражна врата. Највећи проблем је што је пожар претио да захвати и пелет који је био у објекту.

Иначе, током прошле године у Требињу је горело пет аутомобила, ове године два, а сумња се да су сви пожари намерно изазвани. Седам нерешених паљевина узнемирало је јавност у Требињу због чега је одржана ванредна седница Форума за безбедност.

`

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)