ГЕНЕРАЛ МЛАДИЋ СА ПОНОСОМ ДОЧЕКАО РОЂЕНДАН СРПСКЕ: Огласио се син Дарко - Срцем и душом он је са нама!

Новости онлајн

10. 01. 2021. у 23:07

ГЕНЕРАЛ МЛАДИЋ СА ПОНОСОМ ДОЧЕКАО РОЂЕНДАН СРПСКЕ: Огласио се син Дарко - Срцем и душом он је са нама!

Фото Танјуг-АП

ГЕНЕРАЛ Ратко Младић дочекао је 29. рођендан Републике Српске са радошћу и поносом, јер види да се Српска брани, гради и напредује, рекао је Срни генералов син Дарко Младић.

- Он је био увек скроман, никада не истиче неку своју улогу. Просто је срећан када види да се прославља. Сваки рођендан Републике Српске га испуњава задовољством и поносом, иако је тамо где не би требало да буде, он је ту срцем и душом са нама, сваки тренутак док је жив, а биће и послије - рекао је Младић.

Према његовим речима, генерал Младић је поносан што Српска и у овим тешким временима предузима оно што се може како би сачувала, пре свега, здравље људи и целог народа.

Његов син је навео да је генерал на скроман начин у Хашком трибуналу обележио и православни Божић, те и да је свима тешко што неко од чланова породице због пандемије вируса корона није могао да буде са њим.

- Од почетка марта је забрана. Ми смо стално у контакту, али тај физички контакт и блискост су незамењиви. Ипак, он то добро подноси - рекао је Младић.

Он је нагласио да има утисак да се здравствено стање његовог оца стабилизовало у протеклих неколико недеља, од када му је поправљена крвна слика.

- Сад када му је поправљена крвна слика, стабилизовала му се ситуација што се тиче енергије и снаге. Ми сада немамо никакву нову документацију да бисмо реално видели какво је стање. Он иначе не воли да се жали, да пуно прича о својим тегобама, али стабилно је - рекао је Младић.

Он је додао да одбрана генерала Младића већ три месеца није добила на увид његову здравствену документацију, те напоменуо да је посљедњи извештај био непотпун.

(РТРС)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)