ДАР ЗА ПРВОРОЂЕНУ БЕБУ У ОВОЈ ГОДИНИ: Начелник Прњавора поклонио Теодори дукат

Н.Ђурић

10. 01. 2021. у 14:17

ЧЕЛНИ човек Прњавора Дарко Томаш даровао је златним дукатом Теодору Ратковац из Доњих Смртића, прворођену бебу у овој години са подручја ове крајишке општине.

ДАР ЗА ПРВОРОЂЕНУ БЕБУ У ОВОЈ ГОДИНИ: Начелник Прњавора поклонио Теодори дукат

Фото: А. Атић

Даривање прворођене бебе једна је од најлепших начелничких дужности, нагласио је Томаш, уз честитке родитељима Драгани (22) и Сави (23) у њуховом дому у Смртићима.

-До сада је била пракса да се прва новорођена беба у прњаворском породилишту дарује, али је тренутно породилиште затворено због тријаже на корона вирус и све породиље се шаљу у породилиште у Бањалуку или Градишку. Из Универзитетског клиничког центра Републике Српске добили смо информацију да је управо Теодора прва рођена беба са подручја наше општине-образложио је Томаш.

Теодорин отац Саво истиче да је Нова година за њега и супругу започела с најлепшим даром-рођењем кћеркице, поготово имајући у виду да им је то прво дете.

Теодора је свет угледала 1. јануара у бањалучком породилишту са 3.200 грама и 50 центиметара.

-Огромна нам је жеља да наша Теодора добије још троје, па и четворо браће или сестара! Живот у великим породицама је засигурно нешто најлепше што може да се види и доживи-поручују Саво и Драгана, чију неизмерну срећу у заједничком домаћинству деле и Савови родитељи, бака и дед, Славка и Радован Ратковац.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)