ЖИВЕЛА СРПСКА! ЖИВЕЛА СРБИЈА! Председник Вучић честитао Дан РС, требају нам вера, јединство и снага

Новости онлине

09. 01. 2021. у 11:10

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић честитао је данас Дан Републике Српске председници Жељки Цвијановић.

ЖИВЕЛА СРПСКА! ЖИВЕЛА СРБИЈА! Председник Вучић честитао Дан РС, требају нам вера, јединство и снага

Фото: Инстаграм

Председник је речи подршке објавио на свом инстаграм налогу, и почео га је ускликом: "Живела Српска! Живела Србија!"

- У име грађана Републике Србије и у своје име, од срца честитам председници Републике Српске Жељки Цвијановић Дан Републике Српске, уз најбоље жеље за добро здравље, срећу и сваки напредак - написао је Вучић.

- Година иза нас била је бременита бројним изазовима. Kолико год да су били тешки, они су нас у исто време ојачали, окренули једне ка другима и показали да се на међусобном разумевању и солидарности темељи очување највиших људских и духовних вредности - пише Вучић.

Он истиче да су нам више него икада пре потребни вера, јединство и снага како бисмо пребродили све последице пошасти која је уздрмала цео свет, али и још више енергије, наде и самопоуздања да бисмо наставили путем развоја и изградње стабилне будућности.

- Управо је очување мира и стабилности у Републици Српској, као делу Босне и Херцеговине, највећи подстицај за наставак наше чврсте и плодотворне сарадње и веза у економском, културном и сваком другом погледу. Зато ће Србија остати поуздани ослонац Републике Српске у свим добрим настојањима усмереним ка миру, општој добробити и бољем животу свих. Још једном вам желим свако добро. Живела Српска! Живела Србија!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)