„ДОСТАВИЋУ ВАМ СПИСАК!” Станивуковић одговорио Рајчевићу на тему о којој бруји Српска

Novosti online

02. 01. 2021. у 18:34

СВИ ми знамо шта су лажне дипломе, или сте Ви већ заборавили да сте најављивали закон о престанку рада због издавања лажних диплома, поручио је данас градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић министру за научно-технолошки развој, високо образовање и информационо друштво РС Срђану Рајчевићу.

„ДОСТАВИЋУ ВАМ СПИСАК!” Станивуковић одговорио Рајчевићу на тему о којој бруји Српска

Фото: Принтскрин

Коментаришући Рајчевићеву изјаву да је прича око “лажних диплома најгора врста популизма и скретање пажње јавности са онога чиме један градоначелник треба да се бави”, Станивуковић је истакао да свако треба да ради свој посао.

– Када бисте Ви мени рекли да има улица у којима није покупљено лишће, зар бих ја требао да од Вас тражим списак тих улица или бих одмах након те информације послао службе да провјере које су то улице? Мислим да је ово довољан пример како неко треба да ради свој посао, али ако већ желите доставићемо Вам и списак спорних диплома и факултета за које сумњамо да нису пословалили у складу са законом у нади да ћете нешто урадити по том питању – истакао је Станивуковић.

Он је додао да га је Рајчевић питао и шта су то лажне дипломе, те да му неће остати дужан одговор.

– Лажне дипломе су оне које се стичу преко ноћи, за које се зна колико коштају, дипломе стечене на универзитетима без адресе и амфитеатра. Знате да таквих има и међу министрима, а сада видимо да их има и у Градској управи. Сви ми знамо шта су лажне дипломе, или сте Ви већ заборавили да сте најављивали закон о престанку рада због издавања лажних диплома? На које сте лажне дипломе тада мислили?- питао је Станивуковић.

(Српскаинфо)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (4)

milodrag

03.01.2021. 01:07

@Biciklista - U Bogradu ima takvih fakulteta gde preko noći završavaju i stiču zvanje "menadžer" svega i svačega ali je bitno da se plati i normalno veza za posao u državnoj službi. Toga u Srbiji ima na pretek. Bolonja nas je uništila više no korona.