УПРКОС ПАНДЕМИЈИ КОРОНЕ: Успешна година у Дому здравља Лопаре

В.Митрић

01. 01. 2021. у 15:22

ДИРЕКТОР Дома здравље Лопаре Желимир Нешковић оценио је успешном ову годину за ову здравствену установу на Мајевици, која већ 13 година послује са суфицитом, што није ни лако ни једноставно, додајући да је то резултат „вредног, савесног и поштеног рада свих запослених“.

УПРКОС ПАНДЕМИЈИ КОРОНЕ: Успешна година у Дому здравља Лопаре

Фото: Владимир Митрић

Упркос пандемији, изазваној корона вирусом, успели смо да одржимо континуитет позитивног пословања а до 1. јула нисмо имали ниједног зараженог овим опаким вирусом. У  пику који је трајао од краја октобра до половине новембра месеца имали смо број заражених који је задовољавајући, док је пад броја позитивних на корона вирус у последњих мјесец и по дана - прича Нешковић, наглашавајући да је, тренутно, на Мајевици, 12 пацијената „позитивних“, док је под епидемиолошким надзором 35 суграђана. 


Када је реч о најзначајнијим пројектима Нешковић је напоменуо да је у овој години отворен  објекат у коме је смештена Стоматолошка служба и Служба за базичну рехабилитацију.  


-Здање  је  површине 240 метара квадратних, које смо изградили сопственим парама. Од јула почели смо са стационарним радом у коме се пружају све физиотерапеутске услуге на примарном нивоу здравствене заштите, као и са физикалном терапијом на терену - објаснио је Нешковић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)