КРВАВА ЈЕ УЛЕТЕЛА У ДОМ ЗДРАВЉА: Детаљи драме у Прњавору, жену од помахниталог супруга и убода ножем спасао инспектор - џудиста (ФОТО)

Нинко ЂУРИЋ

17. 12. 2020. у 22:26

ЧЕТРДЕСЕТОСМОГОДИШЊА Д.Г. избодена је у пределу врата данас после подне, у једном угоститељском објекту у Прњавору.

КРВАВА ЈЕ УЛЕТЕЛА У ДОМ ЗДРАВЉА: Детаљи драме у Прњавору, жену од помахниталог супруга и убода ножем спасао инспектор - џудиста (ФОТО)

Фото: Н- Ђурић

 Жена је, после указане помоћи у овдашњем Дому здравља, задржана на лечењу у Универзитетско клиничком центру РС у Бањалуци. Нож је севнуо у руци њеног супруга С.Г. (50), који је убрзо ухапшен.

Крв је пала, али, како сазнају „Новости“, живот жене спашен је захваљујући пукој срећи. За оближњим столом седeо је пензионисани криминиалистички инспектор, џудиста, носилац црног појаса 6. дан. Он се ухватио у коштац са побеснелим нападачем који је држао нож, и савладао га уз помоћ једног суграђанина који се латио и столице.

Ништа није слутило несвакидашњој крвавој драми, поготово не, како казује наш извор, готово тихом разговору двоје супружника из прњаворског села Парамије. Изненада, С.К. је скочио, исукао нож и бесомучно почео да убада жену.

Крв је шикљала на све стране, а очевици су стекли утисак да разјарени супруг буквално има намеру да закоље супругу.

УБОДИ У ВРАТ

КАКО „Новости“ сазнају у Служби хитне помоћи прњаворског Дома здравља, Д. Г. је имала огромну срећу, мерену милиметрима, код убода оштрице ножа.

- Пацијенткиња је у Хитну помоћ, око 15,40, доспела у свесном стању. Имала је два убода ножа у доњем делу врата, с леђа. Након указане хитне помоћи, санитеским колима је пребачена у УКЦ РС у Бањалуку, где је задржана на лечењу - прецизирано нам је у Служби хитне помоћи.

- Два стола даље седели су Жика, бивши командир Полицијске станице у Прњавору и Недо Б. Захваљујући вештом џудо захвату, односно полуги, успео је да га савлада и неутралише већ крвави нож из руке нападача. Разјарени човек је међутим био пун снаге, па га је Недо Б. „за сваки случај“, ударио више пута столицом. Тако онеспособљени нападач је задржан на поду до доласка полиције која му је убрзо ставила лисице на руке - каже извор „Новости“.

Фото: Н- Ђурић

Пут којим је жена бежала од насилника

Док је у угоститељском објекту трајала борба за нож и да се савлада нападач С. Г, његова рањена супруга Д. Г. се дала у бег. Након претрчаних више стотина метара, утрчала је у Службу хитне помоћи прњаворског Дома здравља, где јој је указана прва помоћ.

Полицијски увиђај је у току као и остале истражне радње.

Фото: Н- Ђурић

Рањена жена утржала је у хитну помоћ

(НЕ)ПОЗНАТ МОТИВ

ПРЕМА казивању очевидаца у угоститељском објекту, двоје супружника је сасвим прикладно, без повишеног тона, разговарало. Ништа није наговештавало не само да ће доћи до крваве драме, него ни до евентуалне свађе. Отуда је остала непознаница који је мотив имао супруг да ножем насрне на своју супругу и то на јавном месту. У први план међу гласинама, које су се убрзо појавиле, је и она да је, наводно, реч о „брачном бродолому“.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)