ОНИ ЋЕ ПИСАТИ НАЈСВЕТЛИЈУ ИСТОРИЈУ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ: Станивуковић поздравио реформе и промене које воде млади људи

С. М.

12. 12. 2020. у 10:08

НОВОИЗАБРАНИ градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић, поручио је да су промене увек добродошле, како унутар његове странке тако и у читавом друштву.

ОНИ ЋЕ ПИСАТИ НАЈСВЕТЛИЈУ ИСТОРИЈУ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ: Станивуковић поздравио реформе и промене које воде млади људи

Фото: Принтсцреен

- Чак и након победе, када достигнемо жељени циљ, не треба стати са реформама у сопственим редовима, јер оне су кључ промена, а промене су нам потребне увек, како у нашој организацији, тако и у друштву – рекао је Станивуковић.

Станивуковић се дружио са младима ПДП-л где је истакао да је поносан на чињеницу што се управо младима дало простора на одборничкој листи, што је, сматра, био добар и исправан потез.

– Поносан сам на чињеницу да смо дали довољно простора младим људима и у структури партије, на нашој одборничкој листи, а још срећнији када видим да је то био добар и исправан потез, јер они ће писати најсветлију историју нашег Града и наше Републике – рекао је Станивуковић. Одборничку листу ПДП чинило је доста економиста, правника, доктора пензионера, али и доста студената. Подсећамо да је ПДП на изборима добио седам одборничких места у Скупштини града Бањалука.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)