ДОБРО СЕ ОСЕЋАМ: Драган Мектић позитиван на корону, бивши министар безбедности у изолацији

Н. ЂУРИЋ

04. 12. 2020. у 20:42

ДОБРО СЕ ОСЕЋАМ: Драган Мектић позитиван на корону, бивши министар безбедности у изолацији

Фото: Приватна архива

ДРАГАН Мектић (64), актуелни посланик СДС-а у Представничком дому парламента Босне и Херцеговине, погођен је вирусом корона.

Да је оболео потврдио је „Новостима“ сам дојучерашњи министар безбедности у Савету министара БиХ.

Он се налази у кућној изолацији у Прњавору и, како каже, осећа се добро и да му је, чак, криво што се по други пут тестирао, па је сада приморан да „само лежи“.

- Да, позитиван сам на вирус корону, како сам обавештен из УКЦ РС у Бањалуци, где сам на моју иницијативу други пут тестиран. Да сам знао „не бих га радио“. Претходни тест, од пре десетак дана, показао је да сам негативан, и да сам судећи по налазима крвне слике, плућа и другим претрагама - здрав као дрен! Међутим, када сам поново био у УКЦ искористио сам прилику да се још једном тестирам и уверим у одличне резултате и због тог геста силно покајао, пошто ми је након два дана кући јављено „да сам позитиван“ - рекао нам је у телефонском разговору Мектић.

Он у свом стилу појашњава да би сада „комотно могао да копа и иде на мешалици“, јер се осећа одлично, без температуре, малаксалости, кашља, или било којег другог симптома који би упућивао на заразу.

-И све то уз добар апетит. Неизмерно ми је жао што сам сада приморан да лежим у изолацији, а имам толико пуно посла - поручује Мектић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)