ДРАШКО СТАНИВУКОВИЋ О МЕДИЈИМА: Затворена ми само врата телевизије у мом граду и мојој Српској

С.М.

01. 12. 2020. у 20:45

НОВОИЗАБРАНИ градоначелник Бањалуке постао ових је дана права регионална медијска звезда, а на термине за интервју са њим, чекају и неки медији из Њемачке, Италије и Аустрије.

ДРАШКО СТАНИВУКОВИЋ О МЕДИЈИМА: Затворена ми само врата телевизије у мом граду и мојој Српској

Фото: Глас Српске

– Једино сам на Радио телевизији Републике Српске и даље непожељан. Дакле, само у мом граду, у мојој Републици Српској, затворена су ми врата телевизије рекао је Станивуковић у Народној скупштини РС

Подсећа да је гостовао на свим значајнијим телевизијама и говорио за медије у Београду, Загребу, Сарајеву, Подгорици и тврди да то не ради зарад личне промоције, него зато што хоће да буде "најбољи амбасадор Бањалуке".

– Желим да представим Бањалуку у најљепшем светлу, јер то наш град заслужује. Можемо за кратко време отворити врата града, разбити предрасуде и поделе међу људима, посветити се привреди, развоју пословних зона, отворити град према Београду, Загребу, Љубљани, Сарајеву и другим градовима у регији, и ја већ радим на томе. Многе сам контакте већ успоставио и чим преузмем дужност градоначелника виђеће се први ефекти тог отварања  рекао је Станивуковић

На седници Народне скупштине РС говорио је о јавном сервису Републике Српске. Поставио је питање да ли је истина да РТРС намерава да укине једну од својих најдуговјечнијих и најгледанијих емисија, "Бањалучку панораму", у знак одмазде према Бањалучанима који су "погрешно" гласали.

На ово питање је одговорио потпредседник Владе РС Антон Касиповић, који је и председник Управног одбора РТРС. Касиповић је рекао да "не верује" да би емисија, која има значајну гледаност и утицај, могла бити укинута.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)