НОВИ РАСКОЛ У ДНС: Нешић сменио три потпредседника, поднете пријаве због претњи

С. М.

30. 11. 2020. у 20:14

НОВИ РАСКОЛ У ДНС: Нешић сменио три потпредседника, поднете пријаве због претњи

Фото: ДНС

ЛИДЕР ДНС Ненад Нешић сменио је три потпредседника те странке Огњена Тадића, Драгомира Јовичића и Ђорђа Поповића.

- За господина Поповића разлог је недолично понашање, односно претње члану ДНС, о чему је запремљена пријава у Полицијској станици у Бијељини, а за преосталу двојицу разлог је неспровођење политике ДНС, рекао је Нешић.

Подсећамо, раније данас Саво Попић, новоизабрани одборник ДНС у Бијељини, пријавио је бијељинској полицији да му је претио страначки колега Ђорђе Поповић, министар саобраћаја и веза РС.

Министар саобраћаја и веза Републике Српске Ђорђе Поповић одбацио је тврње да је претио Сави Попићу, одборнику ДНС у Бијељини.

- Никоме нисам претио. То су злонамерне и монтиране конструкције са циљем моје дискредитације и производ фрустрација појединаца из врха ДНС - изјавио је Поповић

Он каже за Новости да Попића слабо и познаје.

седница председништва ДНС/Фото: Новости

Министар Поповић демантује све око информација везаних за пријаву дотичног Попића и поручује да на овај начин председник ДНС Ненад Нешић покушава да га дискредитује.

- Председник ДНС Ненад Нешић покушава да ме дискредитује, како би имао разлог за моју смену са места потпредседника странке, са циљем да задржи већину у Председништву, која је доведена у питање. Један од начина да се одржи на месту предсједника ДНС је смена непослушних потпредсједника, како би га позиција председника ДНС заштитила од надолазећих истражних радњи и оних које се увелико воде против њега у надлежним тужилаштвима - поручио је Поповић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)