ДОДИК ЖЕСТОКО О ПРЕТЊАМА ИНЦКА: "Попалили" га у Сарајеву, он је плаћена олупина (ВИДЕО)

Novosti online

23. 11. 2020. у 08:25

ДОДИК ЖЕСТОКО О ПРЕТЊАМА ИНЦКА: Попалили га у Сарајеву, он је плаћена олупина (ВИДЕО)

Милорад Додик

ПРЕДСЕДАВАЈУЋИ и српски члан Председништва БиХ Милорад Додик поручио је да високи представник у БиХ Валентин Инцко више ништа не може да наметне нити има разлога, те оценио да то западна Европа не може да прихвати.

- Њега нешто "попали" у Сарајеву и он одмах почне да реагује као из ведра неба. Вероватно они у Сарајеву то од њега траже - рекао је Додик коментаришући претње Инцка да је спреман наметнути закон о негирању геонцида ако не буде усвојен до 11. јула наредне године.

Додик је истакао како не мисли да Инцко може нешто да наметне.

- Шта и ако наметне, нема разлога... Ипак је он олупина у смислу да је прошлост, а да ли ће успети са тим његовим... Видећемо - изјавио је Додик медијима из Републике Српске.

Он сматра да је прошло време и да западна Европа то не може да прихвати.

- Каква је то прича о томе да на силу нешто некоме намећете. Да ли то у Европи тако раде - упитао је Додик.

Додик је оценио да се од Инцка свашта може очекивати и да је изгубио компас.

- Он хоће да се врати да добије још коју годину мандата и спреман је да се додвори муслиманима од којих вероватно прима већ озбиљне апанаже - истакао је Додик.

(РТРС)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

prellee

04.12.2020. 11:20

...Kakva je to priča o tome da na silu nešto nekome namećete. Da li to u Evropi tako rade - upitao je Dodik...Dodik je krajišnik, ljudi pošteni, vrijedni, cijene ljudsku rječ, usto stradali u WWII dosta, pa se JASNO isklesao i izgradio SLOBODARSKI duh, jer mu pokoravanje donijelo samo stradanje. Tako rade u US zadnjih 40 godina tzv.globalsiti ili "Demokrate" na Zapadu. U EU to je blisko Njemačkoj, naročito poslije ujedinjenja. Njemačaka voli silu, pogotovo kad je usmjerena prema Srbima. Njemaćka se nije promjenila padom Berlinskog zida...