„СРЕБРЕНИЦУ СТЕ ИЗМИСЛИЛИ ТЕК ПОСЛЕ ШЕСТ ГОДИНА!” Додик открио да РС поседује 400 имена живих људи који су уписани у Поточарима (ВИДЕО)

Novosti online

22. 11. 2020. у 15:38

„СРЕБРЕНИЦУ СТЕ ИЗМИСЛИЛИ ТЕК ПОСЛЕ ШЕСТ ГОДИНА!” Додик открио да РС поседује 400 имена живих људи који су уписани у Поточарима (ВИДЕО)

Фото: Фејс ТВ Принтскрин

ПРЕДСЕДАВАЈУЋИ и српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да је у Сребреници почињен страшни злочин, али да то није геноцид.

- Бошњаци су нам рекли да су 400 имена на оним таблама живи људи. Наши оперативци су звали неког Идриза, жив и здрав, а уписан у Сребреници. Чињеница је да су све скупљали у те четири године и приказивали да су страдали од 11. до 18. што није тачно. Није било могуће извршити егзекуцију толико људи у том периоду. Занемарено је и 3.500 побијених Срба - рекао је председавајући Председништва БиХ.

Када је Додик рекао да је Сребреница "измишљотина", реаговао је водитељ Сенад Хаџифејзовић, али је Додик брзо одговорио.

- Ви сте измислили Сребреницу тек после 5,6 година. Алија Изетбеговић никад није отишао у Сребреницу и тек 2001. године сте почели да причате о Сребреници. То је страшно место злочина, али ми нисмо направили геноцид - изјавио је Додик и додао да му је превише и кад је један човек убијен.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Milos

22.11.2020. 17:59

Istina izlazi na videlo, a ovakva Velika BiH ne moze opstati jer nigde nema da hedan narod silom drzi kao taoce skoro 75% teritorije na kojoj ne zivi taj narod. Potrebno je postici sporazum o normalizaciji odnosa i uzajmnom priznanju nezavisne R Srpske i F Bih.

Gile

22.11.2020. 19:04

Zna se da su skoro sve sahranjene iz svih okolnih sela preneli u Potocare. Prvo su tvrdili da bi bili na "jednom mestu" da bi potom okrenuli list I sve naveli kao zrtve u Srebrenici. Zal je I za 1 zivotom, ali ovde se vec otislo u drugu krajnjost...

buki

22.11.2020. 20:59

Činjenica da među muslimanima nema ubijenih žena i dece i da je VELIKI RATKO MLADIĆ omogućio bezbednost, svima koji su želeli privremeno da se sklone iz tog ratnog područja, govori o tome da to nikada ne može biti genocid. Genocid je ono što su muslimani i hrvati radili Srbima, ubijajuči sve u kući, odrasle, decu i starce, da niko ne preživi i da se zatru čitava sela.