СТАНИВУКОВИЋ ПРОГЛАСИО ПОБЕДУ У БАЊАЛУЦИ: Ово је најсрећнији дан у модерној историји нашег града

О.М.

15. 11. 2020. у 22:23

СТАНИВУКОВИЋ ПРОГЛАСИО ПОБЕДУ У БАЊАЛУЦИ: Ово је најсрећнији дан у модерној историји нашег града

Фото: О.М.

ДРАШКО Станивуковић, кандидат ПДП за градоначелника Бањалуке, прогласио је победу на локалним изборима.

- Ово је најсрећнији дан у модерној историји нашег града! Након 22 године смо победили. Хвала свим грађанима који су подржали нашу идеју, а ми ћемо стајати иза сваке речи коју смо изрекли - рекао је Станивуковић.

Он се нашалио да ће први пут, у последње четири године, моћи да уђе у градску управу, а да га полиција не чека.

- Ово је порука Бањалуке, за целу Српску. Порука свим грађанима који су напустили Бањалуку да могу да се врате. Ово је и порука грађанима Српске да не треба да се плаше промена, а ова промена ће им дефинитивно пријати. Победа у Бањалуци је предуслов свих промена. Ми имамо наш програм и пут, постављене циљеве. Град ћемо развијати као отворен, пријатељски, град људског лица и наша политика ће бити пуна љубави и разумевања - истакао је Станивуковић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

Filozof

16.11.2020. 01:37

Ipak savetujem mladima da ako mogu da odu na zapad neka odu. Balkan je proklet kao što su prokleti i narodi koji balkan nastanjuju. Da bi poboljšali život na balkanu ili eto u Banja Luci oni bi morali čvrstom rukom da vladaju i vode. Jer im odrasli sigurno neće dozvoliti da vladaju drugačije. U igri je moć i novac i odrasli ga se neće odreći. A i morali bi da odgovaraju.