ДОДИК ГЛАСАО У ЛАКТАШИМА: Председник СНСД у пратњи супруге испунио грађанску дужност

С.М.

15. 11. 2020. у 12:27

ПРЕДСЕДНИК СНСД Милорад Додик гласао је на бирачком месту у Лакташима. Додик је своје гласачко право искористио у Дому културе у овој општини, у пратњи супруге Сњежане. Лидер СНСД Милорад Додик изјавио је данас у Лакташима да постоје локалне изборне комисије и Централна изборна комисија који ће одлучити да ли је негде прекршено изборно правило.

ДОДИК ГЛАСАО У ЛАКТАШИМА: Председник СНСД у пратњи супруге испунио грађанску дужност

Фото: Срна

Додик је напоменуо да се на локалним изборима увек неко жали и да не зна конкретно о чему се ради у Добоју, али да сматра да неки злоупотребљавају ситуацију.

- Мислим да неки злоупотребљавају ову ситуацију, иако је јасно да је епидемиолошким правилима приписано да се може сједити на два метра размака. Међутим, јасно је да сва гласачка места немају тај капацитет, а СНСД можда има најмање посматрача, рекао је Додик новинарима.

Фото: Срна

 

Он је оцинио да су неки свесни изборне позиције, па и у Добоју.

- У Добоју је јасно ко ће победити на изборима, а ко губи има право да се љути, закључио је Додик.

Представници политичких субјеката Народни покрет Бањалука те зове, те ДНС, ПДП, СП и СДС организовали су у Добоју протестну шетњу до зграде у којој су смештене правосудне институције, незадовољни што је њиховим посматрачима, како су истакли, ускраћено да присуствују на бирачким мјестима, те траже смјену Градске изборне комисије и да се избори понове.

Протестну шетњу организовао је Народни покрет Бањалука те зове.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)