НОВИ КИЛОМЕТРИ АСФАЛТА: Нови пут у селу код Бијељине пуштен у саобраћај (ФОТО)

В.М.

11. 11. 2020. у 21:21

НОВИ КИЛОМЕТРИ АСФАЛТА: Нови пут у селу код Бијељине пуштен у саобраћај (ФОТО)

Фото: В. М.

У СУВОМ Пољу је пуштен у саобраћај новоасфалтирани пут дужине 1.056 метара, за шта је издвојена 121.000 конвертибилних марака, а реч је о трећој деоници која је изграђена током ове године у том селу, где је поред осталих, живео Благоје Јосиповић, чувени српски хуманиста и родољуб.

Градоначелник Бијељине Мићо Мићић појаснио је да је укупна дужина три новоасфалтирана пута три и по километра.

- Њихова укупна вредност је више од 400.000 КМ, где је Град учествовао са 70 одсто средстава, а суграђани су прикупили 30 одсто новца. Раније смо асфалтирали паркинг испред амбуланте породичне медицине и све је то наставак пројекта изградње урбане Семберије – нагласио је Мићић.

Фото: В. М.

Мићић је додао да је Градска управа ове године издвојила више од 3.700.000 КМ за асфалтирање у месним заједницама, као и 180.000 КМ за водоводну мрежу и 170.000 КМ за постављање расвете.

Председник Месне заједнице Суво Поље Славица Бореновић каже да уз новоасфалтирани део пута живи 40 породица.

- Упоран заједнички рад мештана и градоначелника Мићића се исплатио. Суво Поље постаје модерније, отварају се нови објекти и канцеларије, добили смо и ветеринарску амбуланту, а као важан пројекат истакла бих изградњу моста коју смо реализовали прошле године – навела је Бореновићева.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)