УГЉЕВИК СВИМА БЛИЗУ: Модеран пут у два засеока у Равном Пољу и под Мајевицом

В.М.

01. 11. 2020. у 19:48

НАЧЕЛНИК општине Угљевик Василије Перић, са сарадницима посетио је је Равно Поље, код Угљевика, где су се новом асфалтном пута обрадовали мештани у засеоцима Чутурићи и Павловићи, који је,са 70 хиљада КМ,финансирала локална власт.

УГЉЕВИК СВИМА БЛИЗУ: Модеран пут у два засеока у Равном Пољу и под Мајевицом

Фото: В.Митрић

Начелник Перић каже да је модернизација тог друма само део капиталних инвестиција у Угљевику за које је, само у овој години,обезбеђено 2,5 милиона КМ.

- Ради се и гради у свим деловима наше општине, и у најудаљенијим засеоцима и сокацима,јер нам је важан сваки наш становник, како би, не само остао, већ и опстао на родној груди- каже Перић.

Фото: В.Митрић

 

- Упркос актуелној ситуацији успевамо да одржимо континуитет у раду. Наш циљ и намера је да свако домаћинство са подручја наше општине има приступ асфалтном путу и буде  повезано са градским делом Угљевика и свим значајнијим саобраћајницама-каже начелник Перић.


У овом делу мјесне заједнице Равно Поље живи 15 домаћинства. Спајање новоасфалтиране деонице са магистралним путем М-18 значајно ће им  побољшати путну комуникацију и омогућити бржи и лакши долазак до административног центра општине..

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)