УЖАС У БРЧКОМ: Малолетну супругу терао на проституцију, ухапшен старац који је платио за секс

Новости онлине

23. 10. 2020. у 12:51

ДВАДЕСЕТШЕСТОГОДИШЊИ Брчак Ш.Ш. завршио је у једномесечном притвору због сумње да је малоетну невјенчану супругу терао на просјачење и проституцију.

УЖАС У БРЧКОМ: Малолетну супругу терао на проституцију, ухапшен старац који је платио за секс

Фото Д.Поздеровић

– Тужилаштво дистрикта води истрагу против Ш.Ш, због сумње да је последњих месеци, у намери да искориштавањем своје малолетне ванбрачне супруге прибави противправну имовинску корист, од ње свакодневно захтевао да просјачи те да му предаје тако прибављени новац. Уз то, сумња се да је од оштећене захтевао и да особама, која покажу интересовање, понуди пружање сексуалних услуга за новчану накнаду – навели су из Тужилаштва Брчко дистрикта, пише Клиx.

Он је жртву малтретирао и претио јој.

Поред Ш.Ш, истрагом Тужилаштва обухваћен је и Х.Х. (77) за кога се сумња да је искористио такво стање оштећене на начин да је с њом договорио сексуалну услугу за новчану накнаду, а потом је аутомобилом одвезао ван насељеног подручја те над њом започео блудне радње.

– Пошто је ту пронашла Х.Х, Полиција Брчко дистрикта је обојицу осумњичених ухапсила и предала их Тужилаштву на даљњи кривични поступак. Сумња се да су починили кривична дела трговине људима, а с обзиром на то да постоји и опасност да би Ш.Ш. могао ометати кривични поступак, Основни суд дистрикта му је по тужилачком предлогу одредио једномесечни притвор – навели су из Тужилаштва.

Малолетница је одмах измештена у сигурну кућу.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (1)