ПОДРШКА И ДАР КОЛЕГАМА: Синдикат српске полиције у Малом Зворнику

В.М.

20. 10. 2020. у 20:54

ПОДРШКА И ДАР КОЛЕГАМА: Синдикат српске полиције у Малом Зворнику

Фото: В. Митрић

ВЕЋИНУ својих циљева Синдикат српске полиције је остварио, јер никада није одустајао па чак и када се чинило да уопште нема наде.

То говори и чињеница, да су запослени МУП, на подручју Малог Зворника одлучили да стану међу искрене и храбре и у запаженом броју постали чланови Синдиката српске полиције чиме су испунили услов за формирање Синдикалне групе Мали Зворник, рекао је Жељко Благојевић, функционер ССП, који је, са сарадницима Раденком Цвејићем и Гораном Николићем боравио у Малом Зворнику.

Главни одбор Синдиката српске полиције именовао је Срђана Васиљевић за председника Синдикалне гупе Мали Зворник, који је за секретара предложио Славишу Бунијевца.

Формирањем ове синдикалне групе, РЦ Шабац односно породица, како је то рекао председник синдиката Лазар Ранитовић, под називом Синдикат српске полиције, богатија је за још једну синдикалну групу чији ће органи спроводити начела, циљеве и задатке Синдиката на овом подручју.

На овом скупу разматрани су најзначајније резултате како у Синдикату тако и у служби као целини, који долазе до изражаја у пуном капацитету и на најбољи начин“ једино тимским радом“.

-Не треба се либити, већ је потребно да се дивимо раду, упорности и способности наших колега и да их похваљујемо и истичемо -порука је са овог скупа.

Делегација ССП је даровала члановима СГ Мали Зворник ви фи рутер ,који ће свим  запосленим у овој организационој јединици омогућити коришћење интернета коју чини  мрежа свих мрежа- инфраструктуру 21.века.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)