ПОМОЋ ЗА КОЛЕГИНИЦЕ: Хуманитарна акција бијељинских студената

В.М.

19. 10. 2020. у 23:53

ПОМОЋ ЗА КОЛЕГИНИЦЕ: Хуманитарна акција бијељинских студената

Фото: Архива факултета

СТУДЕНТИ сва четири факултета Универзитета у Источном Сарајеву, чије је седиште у Бијељини (Факултет пословне економије, Педагошки факултет, Пољопривредни и Правни факултет), уторка до четвртка ће спроводити хуманитарну акцију на градском тргу у Бијељини и у згради Центра за високо образовање упоредо, од 9-12 часова, зарад прикупљања помоћи за колегинице које су тешко оболеле, рекла нам је Кристина Копривица, председница Савеза студената Бијељине.

Реч је помоћи за Вању Мирковић, која води тешку битку са карциномом костију и Дајану Лазаревић која се налази у стању свесне коме као последице пада са бицикла и повреде главе.

-Идеја акције је да студенти продају колаче на штанду,  које ће даровати локалне посластичарнице као њихов поклон -помоћ  овој акцији – каже наша саговорница . Сва прикупљена средства ће бити предата поменутим колегиницама, q обе похађају наш Универзитет. Овим чином желимо да допринсемо и дамо подршку њиховој борби за живот. А разлог зашто желимо да ово буде медијски пропраћено јесте да суграђани буду информисани боље о каквој акцији је реч, вјерујући да ће дати свој скроман допринос. Цена колача није одређена, свако дарујеколико сматра да треба и колико је у могућности.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)