ЛОКАЛНИ ИЗБОРИ У УГЉЕВИКУ: Потписан споразум подршке Василију Перићу за начелника општине

В. М.

17. 10. 2020. у 22:56

ЛОКАЛНИ ИЗБОРИ У УГЉЕВИКУ: Потписан споразум подршке Василију Перићу за начелника општине

Фото: В. Митрић

КОАЛИЦИОНИ споразум подршке кандидату Српске демократске странке за начелника општине Угљевик Василију Перићу, на предстојећим локалним изборима, у Угљевику су потписали председници општинских одбора Партије демократског прогреса и Народног демократског покрета, који подразумева коалиционо деловање у току и након локалних избора.

Споразум са Перићем, предсједником ОО СДС Угљевик и кандидатом за начелника општине, потписали су председник ОО ПДП Угљевик Драгомир Секулић и председник ОО НДП Угљевик Драган Ђокић.

-Захвалан сам коалиционим партнерима за подршку коју пружају мојој кандидатури за начелника општине Угљевик –каже Перић. -Кандидатуру сам прихватио ради развоја нашег Угљевика, да наставимо да радимо, да направимо још повољније услове за живот наших суграђана, да развијамо наш Угљевик и стварамо сигурнију будућност нашој деци. Овде сам рођен, одрастао и стасао, и желим свој живот наставим овде ,заједно са својом породицом. Убеђен сам у изборну побједу захваљујући подршци великог броја чланова и симпатизера СДС, наших коалиционих партнера, становника нашег Угљевика. Заједно ћемо наставити и стварати Угљевик по мери свих суграђана.

Руководство општинских одбора ПДП и НДП уверено је у изборну победу кандидата СДС за начелника општине Угљевик.

-Једини исправан избор јесте потписивање коалиционог споразума о подршци Василију Перићу. Ако хоћемо да сачувамо наш Угљевик, ако хоћемо да сачувамо наше ресурсе у Угљевику и да развијамо привреду на исправан начин, онда је једини исправан избор Василије Перић. Очекујем добар резултат НДП на локалним изборима у сигуран сам у изборну побједу Василија Перић-рекао је председник ОО НДП Угљевик Драган Ђокић.

-Ми смо данас повукли добар потез што смо потписали споразум подршке кандидату СДС за начелника општине Угљевик. Василије Перић је садашњи и будући начелник наше општине којем ће ПДП пружити најискренију подршку и са њиме заједно славити изборну победу 15.новембра каже председник ОО ПДП Угљевик Драгомир Секулић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)