ПОКУШАЈ УБИСТВА У ШИПОВУ: Ескплодирао аутомобил - полиција предузела све мере

Р.С.

13. 10. 2020. у 12:49

ПОКУШАЈ УБИСТВА У ШИПОВУ: Ескплодирао аутомобил - полиција предузела све мере

Фото: Р.С.

ПОЛИЦИЈА из Шипова ради на расветљавању свих околности синоћње експлозије аутомобилу марке „форд“ која се догодила око 22.45 сати у улици Симе Шолаје у Шипову.

Под аутомобил је, како незванично сазнајемо, била подметнута експлозивна направа. У експлозији није било повређених, а догађај је окарактерисан као покушај убиства.

- Предузимају се све мере и радње на расветљавању свих околности. Приликом експлозије на возилу је причињена материјална штета, док није било последица по лица  - саопштено је из ПУ Мркоњић Град.

О догађају је обавештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука који је наложио да се предузму све мере и радње на прикупљању доказа и документовању кривичног дела  покушај убиства.

Из полиције нису желели да открију детаље о овом случају, а незванично сазнајемо да је возило власништво Г.Д., док се још увек утврђују мотиви овог догађаја.

Мештани Шипова кратко су нам потврдили да су чули експлозију, као и да је аутомобил био паркиран у наведеној улици, те да је обезбеђење места експлозије и увиђај трајао до јутрос.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)