РАДНИКА ЗАТРПАЛА ИЛОВАЧА: Кобна несрећа на градилишту у којој је страдао Бањалучанин Н. Т.

С. М.

07. 10. 2020. у 09:56

БАЊАЛУЧАНИН Н. Т. (36) погинуо је приликом извођења грађевинских радова на изградњи канализационе мреже у Бањалуци, саопштено је из Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

РАДНИКА ЗАТРПАЛА ИЛОВАЧА: Кобна несрећа на градилишту у којој је страдао Бањалучанин Н. Т.

Фото Илустрација Д. Поздеровић

Несрећа се догодила у Улици Дујка Комљеновића, а настрадали је био радник привредног друштва "Хидро-коп".

Увиђај је обавио дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука Игор Цимеша, заједно са полицијским службеницима Полицијске управе Бањалука, уз присуство инспектора заштите на раду.

- Дежурни тужилац је наложио да се предузму све потребне истражне радње и мере на утврђивању свих околности предметног догађаја, а наложена је и обдукција смртно настрадалог која ће бити обављена у Заводу за судску медицину Републике Српске - наведено је из Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

Станари у бањалучком насељу Ребровац јуче су били у шоку због трагедије која се догодила када је радника затрпала земља.

- И сада ми није јасно шта се догодило. Радници су нормално радили и одједном се зачула галама. Убрзо је дошла Хитна помоћ, и чули смо да је неки радник настрадао - испричао је станар који је желео да остане анониман.

Према незваничним информацијама трагедија се догодила када је радник Н. Т. (36) сишао у рупу како би узео летву, након чега се на њега обрушила иловача.

- Чули смо да је тај човек отац троје деце. Ко ће сада њима објаснити због чега им је отац настрадао, питају се станари.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)