ЈОВАНА ПОНОГ ЗАВИЧАЈА: Таблет талетованој студенткињи медицине

В. МИТРИЋ

02. 10. 2020. у 13:29

НАЧЕЛНИК општине Угљевик Василије Перић даровао је таблет рачунар суграђанки Јовани Старчевић, студенту шесте године Медицинског факултета, која има просек 9,83.

ЈОВАНА ПОНОГ ЗАВИЧАЈА: Таблет талетованој студенткињи медицине

Фото: В. Митрић

Јована, којој је Перић честитао на вредном и успешном студирању, само један од многих стипендиста ове локалне самоуправе.

- Увек је потребно да истичемо најбоље међу нама, што редовно и чинимо, а посебно оне из образовања, како би млади имали на кога да се угледају, а старији да се њима поносе у нашем крају –каже Перић. -Јовани успех је и те како запазила локална самоуправа, а нарочито нас радује што ова девојка хоће да остане у свом родном крају, у својој Републици Српској, по завршетку студија.

Јована Старчевић каже о да је рад, труд, жеља и љубав према будућем позиву предуслов за добре резултате.

- До сада нисам пала ниједан испит, нити сам икада оборила ниједну добијену оцену – прича нам ова Угљевичанка. - У прве три године је било више напора из разлога, јер студент у првој години сусреће по први пут са обимним градивом, а већ од четврте године се примењује стечено знање из претходних година као добра подлога. Захвална сам на подршци коју јој општина Угљевик пружа стипендирајући мене и друге наше студенте.

Пријему је присуствовао и председник Скупштине општине Угљевик Ђоко Симић.


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)