САСТАНАК БОРЕНОВИЋ И АБАЗОВИЋ: Свака власт се може променити, кад се народ ослободи страха!

С.М.

30. 09. 2020. у 00:03

САСТАНАК БОРЕНОВИЋ И АБАЗОВИЋ: Свака власт се може променити, кад се народ ослободи страха!

Фото:ПДП

САМО храбром и одлучном политиком се може послати порука људима да могу слободно изаћи на изборе, демократским путем променити власт, да нема потребе да се плаше и да су слободни у својим ставовима и размишљањима, што је најбитнија порука данашњег састанка, рекао је председник ПДП Бранислав Бореновић након састанка у Подгорици са лидером Грађанског покрета Ура и носиоцем изборне листе коалиције „Црно на бијело“ на протеклим изборима у Црној Гори, Дританом Абазовићем.

Абазовић је рекао да је порука послата из из Црне Горе порука и свим другим аутократским режимима.

-Свака власт се може променити, и то на цивилизован и демократски начин, када се народ ослободи страха. Ми смо дугогодишњом борбом то и успели, поручио је Абазовић.

Лидер ПДП је истакао да је та порука његовог пријатеља Абазовића, с којим се познаје много година, од изузетног значаја.

-Овде у Црној Гори, сада већ некадашња опозиција успела је да увери људе да је могуће оно у шта многи нису веровали, да је претходна власт смењива. Уверили су у то и оне који нису излазили на изборе и то јесте заиста кључ сваке победе опозиције. Ја им честитам на томе, као и на великој победи коју су остварили, истакао је Бореновић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)