ДОДИК, КОМШИЋ И ЏАФЕРОВИЋ ПУТУЈУ У БРИСЕЛ: Чланови Председништва БиХ састају се са Борелом следеће недеље

Танјуг

24. 09. 2020. у 22:52

ДОДИК, КОМШИЋ И ЏАФЕРОВИЋ ПУТУЈУ У БРИСЕЛ: Чланови Председништва БиХ састају се са Борелом следеће недеље

Фото: Председништво БиХ

ПРЕДСЕДНИШТВО Босне и Херцеговине, односно сва три члана Председништва БиХ, Милорад Додик, Шефик Џаферовић и Жељко Комшић, састаће се у уторак у Бриселу са високим представником за спољне послове и безбедност ЕУ Жозепом Борелом.

Између осталог разговараће се о спровођењу свих пресуда Европског суда за људска права и испуњавању приоритета из Мишљења Европске комисије о кандидатском статусу за чланство у Европској унији, преноси Танјуг.

После дужег времена ово ће бити прво заједничко путовање три члана Председништва БиХ.

Портал напомиње да ће, с обзиром на то да је реч о седишту Европске уније и на планиране теме разговора, ово бити важан сусрет како би БиХ добила смернице и оцену за даље деловање на путу европских интеграција с обзиром на преузете обавезе.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

otvoreno oko

25.09.2020. 08:39

najmanji problem su troduple dnevnice i bruka što idu sva trojica po packe al kad počnu tamo da drukaju jedan drugog i opanjkavaju bih... pa to je stvarno pih... eee bosno bosno... nidje te nema takve

Milicija ex

25.09.2020. 21:17

Idu li u jednom avionu ili zasebno..?? Ne bi valjalo da su u jednom avionu. Iz bezbjednosnih razloga. Jer, šta da se ako krene po zlu, a zna se da đavo nikad ne miruje. Ako avion, ne dao dragi bog, recimo ljosne, šta onda..?? Ostade narod obezglavljen u ovim bespućima. Kako i s kim dalje..??