ПУЦАО ЉУБАВНИЦИ У ГЛАВУ И ГРУДИ: Ево шта је претходило стравичном злочину код Зворника

Новости онлине

24. 09. 2020. у 19:10

ПУЦАО ЉУБАВНИЦИ У ГЛАВУ И ГРУДИ: Ево шта је претходило стравичном злочину код Зворника

Илустрација полиција Фото С. Мишљеновићвићић

РАНКО Миљановић (52) је ухапшен због сумње да је убио Стану Дувњак (63) у њеној породичној кући у селу Брањево код Козлука, потврђено је за Српскаинфо.

Убиство се десило данас, у јутарњим часовима, а након што ју је усмртио он је отишао код комшије и рекао шта је урадио.

– Миљановић је Стану убио једним хицем у главу, а другим у грудни кош у њеној соби. Након што је комшији рекао шта је урадио, комшија је позвао полицију и све им пријавио – каже извор.

Додаје да је полиција дошла веома брзо и да се Миљановић одмах предао, не пружавши никакав отпор.

– У соби је полиција затекла Стану, која је још давала знакове живота. Одмах су је превезли у болницу, ал је она нажалост убрзо преминула од задобијених повреда. Током увиђаја пронађен је пиштољ којим је почињено убиство – додао је наш саговорник.

Према причама мештана поменутог села, Ранко и Стана су били у љубавној вези, али задњих дана није све било идеално између њих.

– Стана је наводно причала да је Миљановић у поседње време имао честе изливе љубоморе, што је њој сметало, па су се скоро свакодневно свађали. Комшије су ми причали да се пар пута чула галама из њихове куће – испричао је један од мештана.

Он је додао како је чуо да је Стана причала да не жели више трпити Миљановићеве испаде и да је одлучила да раскине њихову везу.

– Могуће да му је јутрос, или вече пре, рекла да жели прекинути њихову везу и да је због тога он одлучио да је убије – додао је наш саговорник.

И други мештани Брањева данас су били у шоку, након што су чули шта се десило.

– Не могу веровати да се ово десило у нашем селу. Веома ме је потресло када сам чуо, иако нисам имао неке посебне контакте с њима. Стана се недавно доселила. Нисам је добро познавао, али немам ништа лоше да кажем за њу. Била је увек пријатна и културна. Сви смо у шоку – испричао је један од комшија покојне Стане.

Према његовим речима, често је виђао и Миљановића, иако га не познаје нешто добро.

– Од комшија сам чуо да су њих двоје у љубавној вези, али и да се често свађају. Колико знам, она је удовица, али је наводно била удата и за неког Ранковог рођака. Миљановић је такође иза себе имао један брак – појаснио је наш саговорник.

У Полицијској управи Зворник казали су, наводећи иницијале, да им је случај пријављен у 6.10.

– Након пријаве, полиција је ухапсила Р.М. из Зворника због сумње да је употребом ватреног оружја нанело повреде С.Д, која је преминула – појаснио је портпарол Полицијске управе Зворник Миљан Бобар.

Након што је пријављено убиство увиђај је обавио дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бијељини, уз присуство лекара мртвозорника.

Према нашим информацијама, наређена је и обдукција тела убијене Стане, а полиција је данас испитивала и неколико сведока како би дошли до свих информација везаних за овај случај.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)