ВЕЛИКА ДОНАЦИЈА ЗДРАВСТВУ БИЈЕЉИНЕ, УГЉЕВИКА И ЛОПАРА: Бизнисмен из Немачке Мирослав Којадиновић поклонио брзе тестове на корону

В. Митрић

04. 09. 2020. у 10:39

ВЕЛИКА ДОНАЦИЈА ЗДРАВСТВУ БИЈЕЉИНЕ, УГЉЕВИКА И ЛОПАРА: Бизнисмен из Немачке Мирослав Којадиновић поклонио брзе тестове на корону

Фото: В. Митрић

МИРОСЛАВ Којадиновић, успешни привредник у Немачкој, наше горе лист, даровао је домовима здравља у Угљевику и Лопарама и Општој болници у Бијељини тестове за брзо отркивање вируса корона, чији је прозводи Компанија за ваздух и воду „Доматек“, чији је сувласник.

Којадиновић каже да већ дуже времеан има одличну сарадњу са Домом здравља Лопаре, да је чест гост те мајевичке општине и да ће, и даље,м наставити да помаће, са пријатељима из Баварске, здравство у Републици Српској.

Фото: В. Митрић

У име Угљевичана Којадиновићу је захвалио начелник општине Василије Перић, нагласивши да је реч од значајном дару, који ће допринети бржем успостављању дијагнозе“.

- Са нашим дародавцем смо утаначили даљу сарадњу у области здравства, а познати смо као град и крај који негујхе ваљане и плодотворне односе са нашим свеколиким расејањем – истиче Перић.

Др Желимир Нешковић, челник ДЗ у Лопарама каже да га радује што су успели да привуку пажњу пријатеља из Баварске, који имају велико искуство у борби против корона вируса.

Мирослав Којадиновић је индустријски архитект у инжењерингу, његов посао је изградња постројења високог комплекса у хемијској и фармацеутској индустрији. Живи у њемачком граду Бургхаузену и сувласник је комапније за ваздух и воду „Доматек“ родом је из Теслића.Истакао се бројним хуманитарним активностима а посебно јер широм света промовише Републику Српску. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)