НЕНАД НЕШИЋ, ЛИДЕР ДНС: Нудимо народу Српске програм реалан и остварив!

С.М.

субота, 15. 08. 2020. у 15:55

НЕНАД НЕШИЋ, ЛИДЕР ДНС: Нудимо народу Српске програм реалан и остварив!

Фото: Д. Поздеровић

ДЕМОКРАТСКИ народни савез је међу првима предао изборне листе у Централну изборну комисију БиХ, а лидер ДНС Ненад Нешић каже да нема резултата без огромног и одговорног рада.

- Ауторитет је као имунитет, дуго се ствара, а лако губи. Настојим да све обавезе испуњавам максимално, половичност није моја одлика. Бавимо се потребама људи, слушамо њихове сугестије, пратимо њихова очекивања! У времену економске кризе, о којој изгледа само ја покушавам да подигнем свест, инсистираћемо пре свега на улагањима у инфраструктуру, водовод и канализацију како би запослили што више домаћих фирми и радника. Ја то радим свакога дана, ниједна плата или посао због мене и Путева РС нису каснили.

Фото: Д. Поздеровић

Ненад Нешић

- Уз то, време доказује да улагање у здравство не сме више никада бити трошак него залог за будућност. Свака средина има своје специфичности, различите су потребе од општине до општине. Ми сагледавамо шта је то што људима највише недостаје или смета и понудићемо решења. Реална и остварива. Локалне власти имају механизме да људима у многоме олакшају живот и ми ћемо инсистирати да се они користе. У буџетима општина и градова имате новца колико имате, суштина је како ћете с њим располагати - истиче Нешић.

Он каже да све политичке партије, па и ДНС испит полажу пред истом комисијом а то је народ, то су грађани Републике Српске.

- Само њихова оцена је меродавна. Нормално да верујем у људе који су на нашим листама. Верујем у њихово знање, стручност, посвећеност и жељу да раде у интересу свих људи. На њима је задатак да увере своје суграђане да су достојни њиховог гласа и поверења, да су они ти који највише могу допринети побољшању квалитета живота - истиче Нешић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)