ДОДИК: Бијељина важан привредни центар,заслужује бржи развој

Танјуг

субота, 08. 08. 2020. у 15:34

ДОДИК: Бијељина важан привредни центар,заслужује бржи развој

Фото: Д. Поздеровић

СРПСКИ члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је данас да је Бијељина један од најважнијих градова Републике Српске, изузетно важан привредни центар, не само семберске регије и да грађани Бијељине заслужују да се град брже и снажније развија.

- Прекомпозиција власти у Бијељини показала је да за решавање проблема време није пресудан фактор, већ воља и способност да се они решавају и мислим да смо у релативно кратком року показали како проблеми могу да се брже решавају - изјавио је Додик за Срну поводом славе града Бијељина - Светог Пантелејмона.

Истакао је да спремност нове градске администрације да се важни пројекти реализују у сарадњи са Владом Републике Српске обећава напредак Бијељине на свим пољима, преноси РТРС.

Он је нагласио да је нова градска администрација је врло амбициозно изашла са 17 пројеката које треба завршити у Семберији чију ће реализацију да подржи Влада Републике Српске - од пројекта заштите од поплава, изградње ауто-пута, преко изградње спортске дворане и нове зграде аутобуске станице, као и многих других пројеката.

- Сви пројекти биће реализовани, јер сада имамо неопходну хармонију између локалних и републичких власти у којој свако зна свој дио одговорности - истакао је Додик, нагласивши да је почаштвован што ће сутра бити на градској слави у Бијељини, на коју је и раније са радошћу долазио.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)