ОПШТИНА УГЉЕВИК ПОДРЖАЛА МЛАДЕ ФУДБАЛЕРЕ: Камп у Тјентишту

В. М.

среда, 05. 08. 2020. у 16:38

ОПШТИНА УГЉЕВИК ПОДРЖАЛА МЛАДЕ ФУДБАЛЕРЕ: Камп у Тјентишту

Фото: В. Митрић

НАЧЕЛНИК општине Угљевик Василије Перић испратио је 24 млада фудбалера Школе „Рудар“ који ће учествовати на седмодневном кампу у Тјентишту за шта је из буџета ове општине издвојено 3.500 КМ.

Перић је подсетио да је општина Угљевик, поред одласка младих фудбалера суфинансирала са 50 одсто, одлазак на камп младих кошаркаша, као и Никола Тесла центар /НТЦ/ камп које је одржан на планини Гучево.

- На овај  начин стимулишемо децу да се баве спортским активностима и да здраво одрастајау, а посебно у ово време када су изложени разним пошастима -каже Перић. - Општина Угљевик и у наредном периоду  ће стимулисати и подржати овакве и сличне активности које доприносе развоју најмлађих.

Тренер у Школи фудбала „Рудар“ Предраг Марић поклонио је мајицу са логом овог клуба начелнику Перићу у знак захвалности, „ јер их подржава у њиховом раду“.

- Учесници кампа су деца рођена од  2006. до 2012. године и ово је други пут да учествујемо на овом фудбалском кампу који има вишеструку улогу јер нека деца су по први пут одвојена од кућа седам дана и свакако ће им то искуство поред фудбалског користити и у одрастању - рекао је Марић. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)